Ο Φερέιρα και η διαχείριση Τσόλακ και Ουαγκέ

Κώστας Πετρωτός25 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι η πρώτη φορά που δύο μεταγραφές του ΠΑΟΚ (Τσόλακ και Ουαγκέ) δημιουργούν τόσο έντονη συζήτηση για το αν θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι της ομάδας λίγες μέρες μετά την μεταγραφή τους. Είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνει αυτό, όμως, δεν είναι μία εύκολη απόφαση για τον Αμπέλ Φερέιρα, καθώς όπως εξήγησε το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι Football Manager. 
Πάντως, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα στην περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ. O 27χρονος φορ ήρθε με αγωνιστικό ρυθμό από το πρωτάθλημα Κροατίας, καθώς από τις 15 Αυγούστου ως τις 12 Σεπτεμβρίου έπαιξε σε τέσσερα ματς χωρίς όμως να σκοράρει. 

Προφανώς, στην δική του περίπτωση, το ζητούμενο είναι απλά η προσαρμογή και γι αυτό είναι πολύ σημαντικό το ματς στον Βόλο. Το Σάββατο ίσως αγωνιστεί και ο Μούσα Ουαγκέ, αλλά η δική του περίπτωση βάζει μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον Φερέιρα. Ο λόγος; Εχει να αγωνιστεί από το ματς της Νις με την Μονακό στις 7 Μαρτίου και σίγουρα οι 6,5 μήνες απουσίας από επίσημα ματς δεν μπορεί παρά να προβληματίζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.