Λίβερπουλ: Ο Φαμπίνιο τρολάρει τον «θεατρίνο» Ριτσάρλισον για τον τραυματισμό του

Metrosport Team25 Απριλίου 2022

Η λήξη του ντέρμπι του Μέρσισαϊντ βρήκε νικητή τη Λίβερπουλ, η οποία συνεχίζει το κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι, με την Έβερτον να βρίσκεται στα σχοινιά, καθώς είναι στην 18η θέση, στη ζώνη του υποβιβασμού.

Μπορεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων να έληξε αλλά ο Φαμπίνιο φρόντισε να συνεχίσει την κόντρα των δύο ομάδων ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ο Ριτσάρλισον φαίνεται να κρατάει το πρόσωπό του, προσποιούμενος κατά την άποψη του παίκτη των "κόκκινων" τον τραυματισμό του.

Ενώ και οι φίλοι της Λίβερπουλ αποδοκίμασαν έντονα τον Βραζιλιάνο των "ζαχαρωτών", όταν εκείνος βρισκόταν στο έδαφος.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Τι νίκη! Μέχρι το τέλος, παιδιά!».

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η εν λόγω φάση και το στη συνέχεια το μαρκάρισμα του Ντουκουρέ στον Φαμπίνιο άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Μάλιστα, ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, οποίος είναι σχολιαστής στο Sky Sports είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον Ριτσάρλισον: «Ειλικρινά, σήκω. Σήκω, συνέχισε».

Τέλος, αρκετοί φίλοι των "κόκκινων" έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία του Φαμπίνιο, γράφοντας: «Εξαιρετική επιλογή φωτογραφίας», «Ξέρω ότι το έκανες επίτηδες στον Ρίτσαρλισον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.