Ο επόμενος στόχος του Γκαρσία, να αποκτήσει το UEFA A

Metrosport Team16 Μαΐου 2020

Υπό φυσιολογικές συνθήκες και εάν δεν υπήρχε η πανδημία, ο Πάμπλο Γκαρσία θα προγραμμάτιζε να καθίσει στα «θρανία» μαζί με άλλους προπονητές, μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια προπονητικής για να λάβουν (όσοι δεν έχουν) το δίπλωμα UEFA A.

Ανατράπηκε όμως όλος ο προγραμματισμός και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε ακριβώς μέσα στο καλοκαίρι, θα γίνουν αυτά τα σεμινάρια, που είναι απαραίτητα για να κατοχυρωθεί ένας προπονητής με το απαραίτητο δίπλωμα. Ο Γκαρσία, όπως έλεγε σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, θέλει εκτός από το UEFA A, αμέσως μετά να παρακολουθήσει σεμινάρια και να πάρει και το UEFA PRO.

Το τελευταίο δίπλωμα μάλιστα θα του δώσει την δυνατότητα να καθίσει στον πάγκο μίας επαγγελματικής ομάδας, όποτε έρθει σχετική πρόταση και το αποφασίσει ο ίδιος. Προς το παρών, περιμένει τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν, τόσο για τα σεμινάρια προπονητικής, τα οποία διοργανώνονται από την ΕΠΟ, όσο και τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο.

* Από την έντυπη έκδοση της «Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.