«Ο Ενρίκε μπορεί να εξελιχθεί στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2020

Για την περίπτωση του Εντουάρντο Ενρίκε της Σπόρτιγκ Λισαβόνας που βγήκε τις προηγούμενες μέρες στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο ατζέντης και παλιός παίκτης του Δικεφάλου και της Ξάνθης Φρανσίσκο Ζουέλα.

«Έχω καλή σχέση με τους ανθρώπους της Σπόρτιγκ αλλά στο θέμα του Ενρίκε δεν μπορώ να πω δημόσια περισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο παίκτης αυτός θα είναι καλύτερα να έρθει στην Ελλάδα. Θα μπορέσει να προσαρμοστεί αφού υπάρχει Πορτογάλος προπονητής και θα μπορέσει να εξελιχθεί. Υπάρχει η επιλογή γι' αυτόν και της Ισπανίας αλλά θα πρέπει να έχει καθαρό μυαλό, να πάρει τη σωστή απόφαση για να παίζει. Εγώ θα διάλεγα την Ελλάδα».

Σχετικά με το αν θα παίξει ρόλο η σχέση που έχει αναπτύξει πια ο Δικέφαλος με την ομάδα της Λισαβόνας, ο Ζουέλα είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει πια επαφή με τη Σπόρτιγκ μέσα από την υπόθεση του Μίσιτς. Η Σπόρτιγκ θέλει μια ασφαλή συνεργασία. Ο παίκτης όμως και ο ατζέντης του θα αποφασίσουν μαζί με την ομάδα. Το πρόβλημα δεν μπορεί να είναι οικονομικό δεδομένης της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη. Το θέμα είναι το πως θα τον πείσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

Μίλησε και για το ματς με την Μπεσίκτας: «Έχω σεβασμό στον σύλλογο του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα νικήσει. Οι Έλληνες το μετράνε διαφορετικά γιατί θα παίξουν με τουρκική ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.