Ο «ενδοιασμός» για την κλήση Λύρατζη και Τσιγγάρα στην εθνική Ανδρών

Κώστας Πετρωτός11 Μαρτίου 2022

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των δύο νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες, έχουν προκαλέσει δικαιολογημένο ενδιαφέρον και από τους προπονητές των εθνικών ομάδων.

Οι Λύρατζης και Τσιγγάρας και εναντίον της Γάνδης, με τις επιδόσεις τους, ήταν κομβικοί για να διεκδικήσει (και εν τέλει να πετύχει) ο ΠΑΟΚ την καθοριστική νίκη.

Και οι δύο υπολογίζονται για την εθνική ανδρών. Και η κλήση τους στην Εθνική είναι αναμενόμενη. Υπάρχει όμως ένας “ενδοιασμός” την δεδομένη χρονική στιγμή. Οι Λύρατζης και Τσιγγάρας που είναι ενεργά μέλη της εθνικής Ελπίδων είναι απαραίτητοι στην προσπάθεια που κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο ενδοιασμός είναι αυτός επί της ουσίας. Η U21 της οποίας είναι μέλη παίζει καθοριστικό ματς με την Πορτογαλία για να πάει στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Και σε αυτό το παιχνίδι οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ είναι υπεραπαραίτητοι.

Εφόσον συμπεριληφθούν στις κλήσεις της εθνικής Ελπίδων για αυτό το παιχνίδι, πρακτικά θα σημαίνει πως η τεχνική ηγεσία προσδοκά στην βοήθειά τους για να κερδίσει η Ελπίδων την πρόκριση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και οι δύο παίκτες του Δικεφάλου, είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα, για την παρουσία τους στην εθνική ομάδα των Ανδρών.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.