Ο «εφιάλτης» του Οσκαρ Γκαρθία

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2020

Με επικεφαλής τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρθία, η ισπανική ομάδα έχει την χειρότερη της συγκομιδή από το 1990, όταν κατέληξε στον υποβιβασμό και, πλέον, ο εφιάλτης... επιστρέφει.

Η Θέλτα δοκιμάζεται την προσεχή Κυριακή στο Σαν Μαμές, αναζητώντας τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία. Αλλά στο Μπιλμπάο μόνο ευχάριστες μνήμες δεν έχει. Και εξηγούμαστε. Η ομάδα του Βίγκο έχει να επιδείξει μόνο τρεις νίκες σε συνολικά 53 επισκέψεις της, όσον αφορά το Πρωτάθλημα, ενώ αυτό το διάστημα έχει γνωρίσει 40 ήττες.

Στο νέο Σαν Μαμές, μάλιστα, η Θέλτα δεν έχει καταφέρει να φύγει ποτέ με την νίκη. Θυμίζουμε, ότι η ομάδα του Βίγκο τέθηκε αντίπαλος της Μπιλμπάο στα εγκαίνια του γηπέδου, στις 16 Σεπτεμβρίου 2013. Οι Βάσκοι τότε κέρδισαν με 3-2.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι στις εξέδρες στο κυριακάτικο παιχνίδι αναμένεται να βρεθούν και οπαδοί του ΠΑΟΚ για να αναρτήσουν το πανό με το μήνυμα: «Λιοντάρια της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ξεφτιλίστε τον ηθοποιό Όσκαρ Γκαρθία! ΠΑΟΚ και Αθλέτικ, ενωμένοι ενάντια στο ψέμα!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.