Ξέσπασμα της πλευράς του πατέρα Αντώνιου προς Κυβέρνηση, Αρχιεπίσκοπο και νέο δ.σ.

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Μερικές εβδομάδες μετά τις απίστευτες αποκαλύψεις για τη Κιβωτό του Κόσμου και τις απανωτές καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποιητικές συμπεριφορές, ο δικηγόρος του Πατέρα Αντώνιου, Θρασύβουλος Κονταξής άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε  για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν υπάρχει καμία κατηγορία ούτε έχει κληθεί κανείς εκ των αναφερομένων στα δημοσιεύματα να απολογηθεί. Αυτό που έχω να δηλώσω σήμερα και δεν αφορά την υπερασπιστική γραμμή της οικογένειας του πατρός Αντωνίου είναι ότι το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της Κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο ΔΣ χωρίς καμία προειδοποίηση και παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του Πατρός Αντωνίου. Δεν μπόρεσε καν να μπει στο σπίτι. Δεν έχει κατοικίες όπως συχνά γράφεται. Αυτή τη στιγμή είναι ανέστιος… Απαιτούμε την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών» είπε ο δικηγόρος του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σχολιάζοντας την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της Κιβωτού, ο Θρασύβουλος Κονταξής, συμπλήρωσε: «Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κυρία Μαρτίνου και η κυρία Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους», τονίζοντας ότι ο πατήρ Αντώνιος που έμενε στην Κιβωτό του κόσμου, δεν έχει πού αλλού να μείνει με την οικογένειά του. Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο δικηγόρος. Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

Πηγή: tlife.gr
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.