Ο Δεληζήσης γράφει ιστορία με τον Άρη

Γιώργος Πετρίδης26 Φεβρουαρίου 2021

Έχει εξελιχθεί στο σύμβολο μαχητικότητας του Άρη, ο παίκτης που με το πάθος και τη δυναμικότητα του υποχρεώνει και τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν. Εκτός αυτών, είναι ο άνθρωπος-γέφυρα μεταξύ του Άρη των «πέτρινων» χρόνων της Β' Εθνικής και αυτού που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό Πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Δεληζήσης, περί ου ο λόγος, ετοιμάζεται να μπει με έναν ακόμη τρόπο στα βιβλία της ιστορίας του Άρη.

Ο αρχηγός του Άρη με την επόμενη εμφάνιση του με τη φανέλα της ομάδας, την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο ή σε κάποιο από τα επόμενα ματς της, θα φτάσει τις 100 με τα κιτρινόμαυρα σε όλες τις διοργανώσεις. Το καλοκαίρι του 2017 ο Άρης «έχτισε» την ομάδα που κέρδισε την επάνοδο της στη Superleague και μέσα στις επιλογές του ήταν ο Γιώργος Δεληζήσης που προερχόταν από μία γεμάτη διετία στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο «Δέλη» διανύει πια την τέταρτη σεζόν του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα φτάσει τις 100 εμφανίσεις με τον Άρη σε όλες τις διοργανώσεις, έναν αριθμό στον οποίο έφτασαν πριν από αυτόν συνολικά 83 ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας.

Η κατανομή των 99 εμφανίσεων του με τα κιτρινόμαυρα έγινε ως εξής...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.