Ο Χαριστέας επισκέφτηκε το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη (pics)

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και μέλος της χρυσής γενιάς της Εθνικής Ελλάδος, Άγγελος Χαριστέας, πριν την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με την ΑΕΚ πήγε στο Μουσείο Μπάσκετ της ομάδας.

Ο 43χρονος πριν από τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Basket League, έδωσε το «παρών» στο μπασκετικό Μουσείο του Συλλόγου και ξεναγήθηκε από τον Γιάννη Πέγκο και την Μαριάννα Δασκάλου. Παράλληλα ως Αντιπεριφερειάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης, συζήτησε για το πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί να σταθεί μελλοντικά αρωγός στις δραστηριότητες του Μουσείου.

Αναλυτικά όσα έγραψε η δημοσίευση του «Aris BC Museum»:

Το μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Άρη και νυν Αντιπεριφερειάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης, Άγγελος Χαριστέας, βρέθηκε χτες (29/10) στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Γιάννης Πέγκος και η Μαριάννα Δασκάλου και μεταξύ άλλων συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί να σταθεί μελλοντικά αρωγός στις δραστηριότητες του Μουσείου μας. Ο Άγγελος Χαριστέας παρέλαβε το λεύκωμα "Μέρες Αυτοκρατορίας 1984-1991" και στη συνέχεια παρακολούθησε δια ζώσης τη νικηφόρα αναμέτρηση του ARIS B.C. με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.