Ο Χάρης Μαρκόπουλος ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης01 Ιουνίου 2020

Η συμφωνία έγινε πράξη την προηγούμενη εβδομάδα και τη «φωτογράφισε» το metrosport.gr. Πλέον θεωρείται θέμα χρόνου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ να επισημοποιήσει την πρόσληψη του Χάρη Μαρκόπουλου στον πάγκο της!

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής που τα τελευταία χρόνια δούλεψε στην Κίνα ως ασίσταντ Beijing Dugs επιστρέφει στον Δικέφαλο όπου πέρασε μία πενταετία (2009-14) στο πλευρό του πατέρα του Σούλη Μαρκόπουλο. Στο πρόσωπο του οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέπουν έναν προπονητή με γνώσεις αλλά και φιλοδοξίες. Παράλληλα βλέπουν όμως και έναν προπονητή που γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες του Δικεφάλου ενώ έχει αποδεδειγμένα καλό... μάτι στην επιλογή ξένων παικτών.

Ο Μαρκόπουλος έχει δουλέψει και ως πρώτος προπονητής στην Basket League σε Κόροιβο και Δόξα Λευκάδας αλλά ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει την πρώτη, μεγάλη δουλειά του. Από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία μαζί του, θα προχωρήσουν και θέματα αγωνιστικού σχεδιασμού αφού ήδη έχουν γίνει επαφές και γι' αυτό το κομμάτι με Έλληνες παίκτες (Βασιλειάδης, Μαυροκεφαλίδης είναι κάποιοι από αυτούς).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.