Ο Χάλαντ έσωσε την Ντόρτμουντ, αιφνιδίασε τη Λεβερκούζεν η Έσεν

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2021

Η Ντόρτμουντ πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 3-2 στην παράταση την Πάντερμπορν. Οι Βεστφαλοί δυσκολεύτηκαν αρκετά να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων.  Το σκορ στο 7’ με τον Τσαν και στο 16’ ο Σάντσο διπλασίασε τα τέρματα της. Η Πάντερμπορν δεν το έβαλε κάτω, «χτύπησε» στο 79’ με τον Γιούστβαν. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χάαλαντ πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε, καθώς ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε πέναλτι στην Πάντερμπορν. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν από τα 11 βήματα με τον Οσέι και έστειλαν το ματς στην παράταση. Στο πέμπτο λεπτό του έξτρα χρόνου, ο Χάαλαντ «βρήκε δίχτυα» και λύτρωσε τη Ντόρτμουντ. 

Βέρντερ Βρέμης-Γκρόιτερ Φιρτ 2-0

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα βρεθεί και η Βέρντερ, η οποία νίκησε με 2-0 τη Γκρόιτερ Φιρτ. Στο 12’ο Μόβαλντ άνοιξε το σκορ ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε στο 73’ με τον Αγού. 

Ροτ-Βάις Έσεν-Λεβερκούζεν 2-1 παρ. 

Το εισιτήριο πήρε Ροτ Βάις Έσεν η οποία επικράτησε με 2-1 της Λεβερκούζεν. Το σκορ άνοιξε ο Μπέιλι στο 105΄για να έρθει ο Κεφκίρ να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα και ο Ένγκελμαν στο 117΄να δώσει την πρόκριση στους γηπεδούχους.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.