Ο αριθμός των ομάδων που ανεβαίνουν και υποβιβάζονται ανά κατηγορία

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας κατά τη συνεδρίαση του την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» στη Μίκρα αποφάσισε ομόφωνα.

Αναλυτικά:

Α. Από την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΜ ανέρχονται απ’ ευθείας στη Γ’ Εθνική κατηγορία δύο ομάδες, ήτοι μία ομάδα από κάθε όμιλο η οποία θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Β. Να διεξαχθεί αγώνας κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση σε κάθε όμιλο.

Γ. Από την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία ανέρχονται απ’ ευθείας στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία έξι ομάδες, ήτοι μία ομάδα από κάθε όμιλο η οποία θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Δ. Από την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία υποβιβάζονται απ’ ευθείας στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία έντεκα ομάδες, ήτοι οι δύο τελευταίες ομάδες από τους ομίλους των 10 ομάδων και μία (η τελευταία) από τον όμιλο των 9 ομάδων.

Ε. Από τη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία ανέρχονται απ’ ευθείας στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία έξι ομάδες, ήτοι μία ομάδα από κάθε όμιλο η οποία θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της.

ΣΤ. Από τη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία υποβιβάζονται απ’ ευθείας στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία έντεκα ομάδες, ήτοι οι δύο τελευταίες ομάδες από τους ομίλους των 11 και των 10 ομάδων και μία (η τελευταία) από τον όμιλο των 9 ομάδων.

Ζ. Από τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία ανέρχονται απ’ ευθείας στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία έξι ομάδες, ήτοι δύο ομάδες από κάθε όμιλο οι οποία θα καταλάβουν τις αντίστοιχες θέσεις στον όμιλό τους.

4. Την εκπροσώπηση της ΕΠΣ Μακεδονίας στη ΓΣ της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2020 από τον Πρόεδρο, Σάββα Δημητριάδη ως τακτικό και τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Γιουρούκαλη, ως αναπληρωματικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.