Ο Αριστοτέλης Σκύδρας αφήνει το Beach...και πιάνει το Peach Volley!

Metrosport Team03 Αυγούστου 2022

Ευφάνταστος, αν μη τι άλλο, ο τίτλος που επέλεξαν οι άνθρωποι του Αριστοτέλη Σκύδρας (που από φέτος θα αγωνίζεται στη Volleyleague) για να προσελκύσουν τον κόσμο να βρεθεί στο τουρνουά… Peach Volley ή αν προτιμάτε στα ελληνικά… Ροδάκινο Βόλεϊ. Βέβαια το λογοπαίγνιο έχει να κάνει με το Beach και το Peach με επίκεντρο πάντα το άθλημα του βόλεϊ. Ιδού λοιπόν η ανακοίνωση – κάλεσμα του Αριστοτέλη Σκύδρας:

«Η ομάδα βόλεϊ του Αριστοτέλη Σκύδρας, στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης που θα διεξαχθεί από τον Δήμο μας, το διάστημα 19-23/08, διοργανώνει παράλληλο τουρνουά ,όχι Beach…αλλά Peach Volley!

Διασκεδάζουμε, κάνουμε ζέσταμα ενόψει της ονειρεμένης χρονιάς που έρχεται στην Ά Εθνική (Volleyleague) και παράλληλα με την ονομασία του ως Peach Volley, τιμούμε το παραδοσιακό προϊόν της περιοχής μας, το ροδάκινο Σκύδρας!

Έχετε κατάστημα εστίασης; Είστε μια παρέα αγοριών ή κοριτσιών; Τα μικρά παιδάκια σας (οποιασδήποτε ηλικίας) θέλουν να διασκεδάσουν με την παρέα τους;

Σας καλούμε να φτιάξετε την ομάδα σας και να δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας, σε ένα τουρνουά γεμάτο εκπλήξεις, θέαμα, χαρά, παιχνίδι, δώρα κ.α.».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.