Ο Άρης βλέπει μόνο το απόλυτο

Μάνος Χατζάκης25 Σεπτεμβρίου 2021

Η αρχή χωρίς την ανάλογη συνέχεια δεν λέει τίποτε για τον Άρη. Οι “κιτρινόμαυροι”γύρισαν τον διακόπτη κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως θέλουν να δώσουν αξία στο... τρίποντο, κολλώντας έξι βαθμούς στα δύο επόμενα ματς. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσουν απόλυτη ηρεμία στη διακοπή της Super League 1, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Ο Ακης Μάντζιος διόρθωσε τα λάθη του και βγήκε ενισχυμένος -σε ό,τι αφορά την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του- και η ομάδα απέκτησε καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς. Εάν και κατά πόσο το momentum λέει... Αρη θα το δείξουν οι δύο επόμενες αγωνιστικές, οι οποίες οδηγούν στη διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας.

Προηγείται η αναμέτρηση του Περιστερίου, εκεί όπου ο Ατρόμητος παίζει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε τρεις αγωνιστικές μετρά μόλις έναν βαθμό. Εύκολα ή δύσκολα, οι Θεσσαλονικείς έχουν τη διάθεση -και κυρίως τις δυνατότητες- να περάσουν από τη δυτική πλευρά της Αθήνας, χωρίς να αφήσουν βαθμούς. Καθόλου εύκολο το έργο τους, αλλά ποιοτικά είναι ανώτεροι από τον Ατρόμητο , όπως ήταν και από του ΟΦΗ και Ιωνικό, μόνο που εκεί οι επιλογές του Μάντζιου κόστισαν βαθμούς. Εφόσον ο διακόπτης... γύρισε, όπως είπε και ο ίδιο ο 51χρονος τεχνικός, η αναμέτρηση της Δευτέρας προσφέρεται για νίκη.

Το ζευγάρι αγώνων με ομάδες της πρωτεύουσας κλείνει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, όταν και ο Αρης φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος -επίσης- έως τώρα δεν έχει κερδίσει, παραμένοντας στο μηδέν βαθμολογικά. Ο Θεός του Πολέμου είναι το λογικό φαβορί και κόντρα στο σύνολο από τη Ριζούπολη, άρα δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό, αρκεί να παίξει ορθολογικά. Οι “κιτρινόμαυροι”, λοιπόν, έχουν μπροστά τους δύο 90λεπτα, τα οποία προσφέρονται για... εξάποντο, ώστε να πορευτούν χωρίς νέες απώλειες στη διακοπή των δύο εβδομάδων.

Κι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος, ώστε να δώσουν προς πάσα κατεύθυνση να καταλάβει ότι, από εδώ και πέρα, η καθημερινότητα θα λέει... νίκες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.