Ο Άρης τρέχει να καλύψει τα κενά του: Ο Ρουπ και ο... επόμενος

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2023

Ανεξαρτήτως των όσων προέβλεπε το αρχικό πλάνο, πλέον ο Αρης είναι υποχρεωμένος να το αναπροσαρμόσει και να φροντίσει – στις πέντε ημέρες που έχει στη διάθεσή του – να καλύψει τα σοβαρά κενά που δημιουργήθηκαν μέσα από τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνου Γκαρθία και την πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Μέχρι πρότινος οι «κίτρινοι» δεν έδιναν πολλές πιθανότητες στο ενδεχόμενο (ακόμη και) μιας προσθήκης. Ερωτηθείς επί αυτού του σεναρίου ο Αλαν Πάρντιου είχε απαντήσει ότι… «μπορεί να γίνει μια ακόμη μεταγραφή αλλά δεν θα σας πω θέση». Ο Βρετανός είχε φωτογραφίσει το σενάριο πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι αναδεικνύοντας έμμεσα την ανάγκη απόκτησης ακραίου επιθετικού. Ο Αργεντίνος ήδη ανήκει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα αυτή η πώληση συνδυάζεται μ’ ένα σωρό τραυματισμούς με συνέπεια να διαπιστώνεται λειψανδρία στην επιθετική γραμμή. Κατ’ επέκταση, πλέον επιβάλλεται η προσθήκη ακραίου επιθετικού.

Το ίδιο ισχύει πλέον και για τον άξονα. Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάνου Γκαρθία αφήνει τους «κίτρινους» δίχως δημιουργικό μέσο. Αυτόν τον ρόλο, αφού έχει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, μπορεί να αναλάβει ο Λούκας Ρουπ για τον οποίο αναμένεται να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις ώστε να φορέσει το συντομότερο δυνατό τα κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.