«Ο Άρης θα υποχρεωθεί σε πωλήσεις, πού αλλού να βρει χρήματα;»

Metrosport Team13 Μαΐου 2020

Αναπόφευκτη θεωρεί πιθανή πώληση βασικών ποδοσφαιριστών για τον Άρη ο Δημήτρης Σίτσας, σε περίπτωση που ισχύσει κανονικά η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επιβλήθηκε στη FIFA.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και σχολίασε τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τους Λούκας Σάσα και Λίντσεϊ Ροζ. Όπως τόνισε, ο Άρης αναγκαστικά θα υποχρεωθεί σε πωλήσεις προκειμένου να υπάρξει εισροή χρημάτων στα ταμεία, αν το CAS δεν δικαιώσει τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ενδεχόμενη αποχώρηση των Σάσα και Ροζ θα αποδυναμώσει την ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει έναν κορμό. Ήδη βλέπουμε βασικά στελέχη να φεύγουν. Από την άλλη, ίσως σε μια πιθανή περίπτωση πωλήσεων η ομάδα να μην έχει πρόβλημα με τις μεταγραφές, αν υπάρξει εισροή χρημάτων. Και οι δύο είναι βασικά στελέχη του κορμού. Αν ο Άρης δικαιωθεί, καλό θα είναι να μη φύγουν. Σε διαφορετική περίπτωση, από που αλλού μπορεί να βρει τα χρήματα; Πρέπει αναγκαστικά να δώσει κάποιους παίκτες. Σκεφτείτε πως φέτος δεν θα υπάρχουν εισιτήρια. Θα είναι μια σεζόν χωρίς έσοδα και πολλές ομάδες θα έχουν οικονομικά πρόβλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.