Ο Άρης θα φουλάρει για επιθετικό

Γιώργος Στράντζαλης10 Ιουνίου 2022

Ανεξαρτήτως της εξέλιξης που θα έχει η υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά και η πιθανότητα πώλησης των δικαιωμάτων του,  ο Αρης θα κινηθεί για την άμεση προσθήκη επιθετικού περιοχής με σκοπό να ενισχύσει τη θέση και ασφαλώς ν’ αναπληρώσει το μεγάλο κενό που υφίσταται τα τελευταία χρόνια στη γραμμή κρούσης.

Οι κιτρινόμαυροι δίνουν μεγάλη έμφαση στο θέμα του φορ και ήδη γίνονται επαφές με υποψήφιους “στόχους”, δίχως να έχουν καταλήξει κάπου συγκεκριμένα. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι να τελειώνουν με τη μεταγραφή τουλάχιστον ενός φορ περιοχής έως τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, προκειμένου ο “εκλεκτός” να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας και ασφαλώς είναι διαθέσιμος στα πρώτα παιχνίδια στο Conference League.

Την περσινή σεζόν άλλωστε, ο Αρης πλήρωσε την καθυστέρηση της διοίκησης να κλείσει το θέμα του επιθετικού (και όχι μόνο) παίζοντας τα πρώτα παιχνίδια με την Αστάνα δίχως να έχει στο ρόστερ παίκτες της πρώτης γραμμής, οι οποίοι στην πορεία της σεζόν έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.