Ο Αρης πρέπει να κατάλαβε ότι έχει ακόμη αρκετή δουλειά

Βασίλης Μάστορας24 Απριλίου 2021

Η ήττα του Αρη από τον ΠΑΟΚ θόλωσε λίγο την αγωνιστική του εικόνα, η οποία κέρδιζε μόνο θετικά σχόλια. Οι «κίτρινοι» απέκτησαν συγκάτοικο στη δεύτερη θέση και έδωσαν το δικαίωμα στην ΑΕΚ να μειώσει τη βαθμολογική διαφορά που τη χώριζε πριν από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης, από τις ψηλότερες θέσεις.

Οι δύσκολες ώρες είναι για μία ομάδα μέχρι τον επόμενο αγώνα, οπότε αν ο Αρης νικήσει στην Τρίπολη θα φέρει και πάλι τα συναισθήματα των φίλων του στα ίσα και δεν θα χάσει την επαφή με τη δεύτερη θέση ό,τι κι αν κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Συγχρόνως ο οργανισμός του Αρη θα προετοιμαστεί με αισιοδοξία για τη συνέχεια. Εξ ίσου σημαντική, αλλά στην προσπάθεια του θα έχει διαφορετική ψυχολογία. 

Αυτό το σκωτσέζικο ντουζ συναισθημάτων το έζησε πολλές φορές φέτος ο Αρης, αλλά στο τέλος κατάφερε να γυρίσει το κλίμα. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, όποια ομάδα θέλει να βρίσκεται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη κάθε αγωνιστική να κάνει το καλύτερο. Αυτές είναι οι απαιτήσεις του ανταγωνισμού. 

Οπότε ο Αρης θα πρέπει να ξέρει ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική υποχρεούται να δίνει απαντήσεις και να επιβεβαιώνει την αγωνιστική του δυναμική. Εχει ακόμη πέντε τελικούς μπροστά του στη μάχη για τη 2η θέση. Γιατί αυτός είναι ο πραγματικός στόχος του Αρη, μετά τα όσα έκανε μέχρι τώρα στο φετινό Πρωτάθλημα. Μπορεί να ξεκίνησε με ρεαλιστική στόχευση την 4η θέση, αλλά η ποιότητα του έπεισε ότι μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω. 

Η αγωνιστική του δυναμική όμως θα πρέπει να επιβεβαιώνεται μέχρι το τέλος των πλέι οφ, διαφορετικά θα μείνει με τα εύσημα και τα ρεκόρ, τα οποία για τις ομάδες κορυφής έχουν αξία μόνο όταν συνοδεύονται και από την κατάκτηση του βαθμολογικού στόχου. Και ο Αρης για να το πετύχει θα πρέπει να κάνει και πάλι το restart αύριο στην Τρίπολη. Απλά πράγματα και ξεκάθαρα. Χωρίς δικαιολογίες.

FOCUS

Τι χαμπάρια Θόδωρε; Εκανες το λαϊκίστικο σόου με τον Ουρουγουανό στο κέντρο τού γηπέδου που σε εξέθεσε και μετά σιωπή; Ούτε μία ανακοίνωση ή αναζήτηση οπτικού υλικού για να πάει η ιστορία λίγο παρακάτω; Mήπως έχεις λόγους για να ρίξεις γέφυρες φιλίας στον ποδοσφαιρικό σου αντίπαλο ή εσχάτως έγινες οπαδός του fair play;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.