«Ο Αρης πήρε το Γιουρόπα Λιγκ στα e-sports, του χρόνου θα είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος της ομάδας e-sports του Αρη, Παρασκευάς Σπηλιόπουλος, και μίλησε για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, το άθλημα που εξελίσσεται και τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«32 ομάδες συμμετείχαν στο Γιουρόπα Λιγκ από αρκετές ομοσπονδίες της Ευρώπης. Την Ομόνοια στον τελικό κερδίσαμε, στον ημιτελικό την Χέσεν-Κάσελ, προημιτελικά την Σίβασπορ, την Κανέλα στους 16 και στους ομίλους την Ναϊμπίρια και την Αντάνασπορ. Κάθε ψηφιακός παίκτης έχει έναν παίκτη στο γήπεδο, απαιτεί συνεργασία 11 ανθρώπων για να βγει. Οποιος θέλει να δοκιμαστεί μπορεί να στείλει στην σελίδα του τμήματος, είναι από ηλικία 16 ετών μέχρι και 40 ετών οι παίκτες.

Υπάρχουν προπονητές που ζουν από αυτό, είναι ένας παίκτης που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ενδοεπικοινωνία. Έγιναν δύο πρωταθλήματα στην Ελλάδα, το ένα το κατέκτησε μια ομάδα του Πειραιά, ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα, και το δεύτερο που έγινε σε δύο μέρη το κατέκτησε η ΑΕΚ και η ΦΙΦΑ Ελλάς. Εμείς σαν Αρης θα είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά λόγω της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ και την επόμενη εβδομάδα θα βρούμε μάλλον την Γαλατασαράι στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που είναι μεγάλο όνομα στα e-sports. Η ομάδα κάνει καθημερινά προπονήσεις 2-3 ώρες την ημέρα, χρειάζεται να γίνουν αυτοματισμοί στις κινήσεις και το αποτέλεσμα αυτό ήταν να φτάσουμε στην επιτυχία της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ. Ο κορωνοϊός ήταν μια περίοδος που έσπρωξε τον κόσμο στα e-sports».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.