«Ο Αρης μπορεί να βασιστεί στον Πάλμα, η 2η θέση θα δώσει ώθηση στην ομα΄δα για την επόμενη χρονιά»

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής, και μίλησε για την ανατροπή του Αρη επί της ΑΕΚ, τον Πάλμα που μπορεί να βασιστεί ο Μπούργος πάνω του και την επόμενη χρονιά, σχολίασε τα συμβόλαια που λήγουν και ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν, ενώ τόνισε πως η πιθανή 2η θέση για τους «κιτρινόμαυρους» θα δώσει ώθηση ενόψει της νέας χρονιάς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη νίκη-ανατροπή του Αρη επί της ΑΕΚ: «Δεν θυμάμαι τέτοια νίκη του Αρη με ανατροπή αποτελέσματος και μάλιστα εις βάρος ομάδας της Αθήνας. Ηταν μια τεράστια νίκη και από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος και ψυχολογίας. Όταν πάει στο 78’ και βλέπεις το σκορ στο 0-2, απογοητεύεσαι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πάλμα ο οποίος δείχνει στοιχεία που μπορεί να βασιστεί ο Αρης του χρόνου πάνω του. Το ίδιο ισχύει και για τους Ντουκουρέ και Εμπακατά. Ειδικά για τον Πάλμα, είναι σημαντικό γιατί σε τέτοια ηλικία παίρνει αυτή την πρωτοβουλία. Είναι σημαντικό που σε αυτή την ηλικία κυνηγάει το γκολ. Ο Καμαρά είναι αλτρουιστής, δεν έχει το εύκολο γκολ αλλά κάνει τρομερή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Αν βρει ο Αρης έναν σέντερ φορ τύπου Ελ Αραμπί, τότε ο Καμαρά θα φανεί ακόμη περισσότερο».

Για τα συμβόλαια που λήγουν στον Αρη: «Κουέστα και Σούντγκρεν σίγουρα. Θα ήθελα να τους δω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, αν και του Σουηδού είναι δύσκολο. Ματίγια και Μπρούνο Γκάμα έχουν δώσει πολλά στην ομάδα, έχει περάσει η ηλικία τους και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους. Ο Αρης χρειάζεται κι άλλους παίκτες. Πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει με το CAS, αν φύγουν τελικά αρκετοί παίκτες θα πρέπει να κοιτάξει πως τους αντικαταστήσει».

Για την πιθανότητα να βγει 2ος ο Αρης: «Αν έρθει ισοπαλία στην Τούμπα και ο Αρης με διπλό στα Γιάννινα, ο Αρης θα τερματίσει 2ος και θα δώσει ώθηση για την επόμενη χρονιά. Και πέρυσι έκανε πολύ καλή πορεία, συνεχίζει βήμα βήμα την ανοδική του πορεία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.