Αυτός θα είναι ο Άρης μετά τη διακοπή

Μάνος Χατζάκης12 Οκτωβρίου 2020

Το πιο ανανεωμένο σύνολο του Πρωταθλήματος αναμένεται να παρουσιάσει ο Αρης, τις επόμενες εβδομάδες, αρχής γενομένης από την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” δουλεύουν ήδη προς αυτή την κατεύθυνση και το Metrosport.gr καταγράφει τις πιθανές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας.

Oι πρόσφατες κινήσεις ανέβασαν ακόμη περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών και ο Ακης Μάντζιος ήδη επεξεργάζεται τρόπους, προκειμένου να δώσει νέα δυναμική στην ενδεκάδα, αξιοποιώντας τα νέα αποκτήματα. Λίγο-πολύ, η ενδεκάδα είχε διαμορφωθεί βάσει των επιλογών του έλληνα τεχνικού, ωστόσο τα νέα δεδομένα δημιουργούν -εκ των πραγμάτων- την ανάγκη αναθεώρησης κάποιων επιλογών. Το Metrosport.gr παραθέτει τις πιθανές αλλαγές, οι οποίοι θα αρχίσουν να λαμβάνουν χώρα τις επόμενες εβδομάδες.

Ματέο Γκαρσία

Ο Αργεντινός αναμένεται σύντομα να είναι από τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Ολο το προηγούμενο διάστημα, πριν έρθει στον Αρη, έκανε προπονήσεις, είχε ρυθμό και ήδη μετρά τα πρώτα του λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το επίπεδο ετοιμότητας του είναι καλό και θα διεκδικήσει θέση βασικού με την επανέναρξη. Πιθανότατα, θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, άρα ο Μπρούνο Γκάμα θα μετατεθεί -εκτός απροόπτου- στο δεξί.

Σαντέ Σίλβα

Ο πορτογάλος χαφ βρίσκεται κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και ήδη έχει πάρει γεύση από τις απαιτήσεις του Μάντζιου στις προπονήσεις. Η τρέχουσα εβδομάδα θα τον βάλει ακόμη περισσότερο στο κλίμα και δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, μετά την επανέναρξη, όταν και ο Αρης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μόλις κριθεί πλήρως έτοιμος, τότε θα διεκδικήσει θέση σε ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης, καθώς έχει τη δυνατότητα να παίξει τόσο δεξιά, όσο και αριστερά. Μέχρι να καθιερωθεί στην ενδεκάδα, τότε θα γίνει μάχη μεταξύ του ίδιου, του Γκάμα, αλλά και του Μαντσίνι, ο οποίος είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα.

Γιόχαν Μπεναλουάν

Ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός προορίζεται να βρεθεί δίπλα στον Ροζ, ωστόσο θέλει ακόμη χρόνο έως ότου αποκτήσει ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας. Οπερ σημαίνει ότι φανέλα βασικού, μέχρι να “ανεβεί” ο Γαλλοτυνήσιος, θα έχει ο Δεληζήσης. Η παραπάνω τριάδα θα είναι εκείνη, που θα βλέπουμε -κατά περίπτωση- στα περισσότερα παιχνίδια και υπό τη λογική ότι ο Ντάτκοβιτς θα παραμείνει ως τέταρτη επιλογή. Αν ο Κροάτης πείσει τον προπονητή του, τότε θα προστεθεί μία ακόμη επιλογή στους στόπερ.

Εργκις Κάτσε

Ο αλβανός μέσος έχει τρία πλεονεκτήματα στην παρούσα φάση. Διαθέτει ρυθμό και καλό βαθμό ετοιμότητας, έχει υψηλό κίνητρο να παίξει ποδόσφαιρο και να δώσει απαντήσεις στους αμφισβητίες, ενώ η μέτρια κατάσταση του Σάσα, τού δίνει το δικαίωματα να ελπίζει ότι θα πάρει -άμεσα- λεπτά ως βασικός. Βάσει συμβολαίου, δεν είναι για... πάγκο και, σαφέστατα, ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο το επίπεδο προπόνησης. Παράλληλα, είναι γνωστός ο τρόπος παιχνιδιού του, άρα ο Μάντζιος ξέρει τι να περιμένει από τον Κάτσε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.