Ο Άρης κερδίζει και «κλειδώνει» την 4άδα

Βασίλης Βλαχόπουλος02 Μαρτίου 2024

Χαρακτήρα τελικού έχει ο σημερινός (16:45, ΕΡΤ3) αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα καθώς σε περίπτωση νίκης ο Αρης θα εξασφαλίσει, ουσιαστικά και όχι μαθηματικά, την 4η θέση στη βαθμολογία η οποία θα του προσφέρει πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην 5η και 6η ομάδα τόσο στον γύρο που μεσολαβεί μεταξύ των Playoffs όσο και στην τελική φάση της Stoiximan.gr Basketleague.

Οι «κίτρινοι» ήδη έχουν απόσταση ενός βαθμού από τον Προμηθέα, σε περίπτωση νίκης θα τη διπλασιάσουν και ουσιαστικά θα κλειδώσουν την 4η θέση. «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, με ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και έναν πολύ καλό προπονητή. Πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά από διακοπή είναι ιδιαίτερο μιας και μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, όποτε η προσοχή μας, η συγκέντρωσή μας και η ετοιμότητά μας θα πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα. Ο Προμηθέας διαθέτει δυο πολύ γκαρντ (Χέιλ, Κάουαν) και ο περιορισμός αυτών των δυο θα παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Επίσης, διαθέτει σουτέρ υψηλού επιπέδου, όποτε το ματσάρισμα μαζί τους είναι επίσης πολύ σημαντικό. Η αμυντική μας προσήλωση, η ένσταση και η ενέργεια θα πρέπει να υπάρχουν για 40λεπτα, έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση», δήλωσε ο Σωτήρης Καραποστόλου, συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.