Ο Άρης ετοιμάζεται για... αναστροφή

Μάνος Χατζάκης15 Απριλίου 2021

Τον Αρη των μεγάλων φετινών «διπλών» περιμένει να δει ο Άκης Μάντζιος στο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Τα play off εισέρχονται στην κρισιμότερη καμπή τους και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν εκ νέου στον δρόμο των επιτυχιών.

Δύο ήττες σε τρεις αγωνιστικές -μέχρι τώρα- δεν μπορεί να θεωρείται ικανοποιητικός απολογισμός. Ειδικά, η ήττα από την ΑΕΚ «πόνεσε» με τον τρόπο που ήρθε, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Αρης ήταν... απών. Οι Θεσσαλονικείς δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα, που «πνίγει» τον αντίπαλο, δημιουργεί ευκαιρίες και παίρνει αυτό -εύκολα ή δύσκολα- το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ετσι, ο Μάντζιος περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν... αναστροφή και να επανέλθουν στην οδό των μεγάλων νικών, όπως έκαναν ουκ ολίγες φορές φέτος. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» φρόντισε να ανυψώσει το ηθικό, μιλώντας στον... εγωϊσμό τους. Παράλληλα, έκανε ξεχωριστά τετ-α-τετ με κάθε ποδοσφαιριστή, προκειμένου εξηγώντας τους τι θέλει από εδώ και πέρα.

Το παιχνίδι της Λεωφόρου είναι... κοντά και ο 51χρονος προπονητής, πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, προσδοκά ότι το σύνολό του θα εμφανίσει τα στοιχεία, που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση, έστω κι αν μετρά ήδη δύο γκέλες στο μίνι Πρωτάθλημα.

Το συνεχές πρέσινγκ, οι προσαρμοσμένες άμυνες και η ικανότητα στη δημιουργία χώρων είναι μερικά μόνο από όσα πρέπει να εφαρμόσουν οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίζει για ένα αποτέλεσμα την Κυριακή, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στα play off. 

Σαφώς και ο Αρης θα κυνηγήσει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του, μπαίνοντας σε θέση οδηγού στο ματς. Τα πάντα, όμως, θα κριθούν στην τακτική, την οποία θα επιλέξει ο Μάντζιος, όπως και στα πρόσωπα που θα την στηρίξουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.