Ο Άρης έχει την ευκαιρία του με την ΑΕΚ

Metrosport Team27 Μαρτίου 2021

Την ευκαιρία να αφήσει πίσω του την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, να κλείσει οριστικά κάθε συζήτηση για την παραμονή στην Basket League και να κάνει βήμα προς τα πλέι οφ έχει σήμερα (17:00, Metropolis 95.5) ο Άρης. Αρκεί να νικήσει την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall».

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη προετοιμάστηκε χωρίς σοβαρά προβλήματα, αφού με εξαίρεση τους νεαρούς Σιδηροηλία και Τσιρογιάννη, είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι γι' αυτόν τον αγώνα. Απέναντι του ο Άρης θα βρει μια ταλαιπωρημένη, από κάθε άποψη ομάδα. Η ΑΕΚ έδωσε σε διάστημα επτά ημερών τρεις αγώνες. Με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο, τη Στρασμπούρ την Τρίτη και τη Νίζνι την Πέμπτη ενώ έκανε και δύο ταξίδια για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Για να καταφέρει μάλιστα να τα κάνει, επιστράτευσε τσάρτερ.

Παράλληλα παραμένει... αποδεκατισμένη αφού παίζει χωρίς τους Ζήση, Γιάνκοβιτς, Μορέιρα, Σλότερ ενώ αμφίβολος είναι και ο Μαυροειδής. Ο Σάββας Καμπερίδης πάντως χτύπησε... καμπανάκι κινδύνου: «Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, τόσο σε επίπεδο συγκέντρωσης όσο και σε επίπεδο ενέργειας. Θα είναι μεγάλο λάθος, να εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με βάθος, δεδομένη ποιότητα, τόσο όσον αφορά το επίπεδο των παικτών όσο και του προπονητικού τιμ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League...

Σήμερα (27/3)

Άρης – ΑΕΚ 17:00 (ΕΡΤ3)

Προμηθέας – Ιωνικός Νίκαιας 17:00 (ΕΡΤ Sports)

Παναθηναϊκός – Μεσολόγγι 20:00 (ΕΡΤ3)

Αύριο (28/3)

ΠΑΟΚ – Κολοσσός 17:00 (ΕΡΤ3)

Λάρισα – Περιστέρι 20:00 (ΕΡΤ3)

Τετάρτη (31/3)

Λαύριο – Ηρακλής 17:00 (ΕΡΤ Sports)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.