Ο Άρης έχει την ΑΕΚ στα μέτρα του

Μάνος Χατζάκης07 Απριλίου 2021

Ως παιχνίδι... ευκαιρία χαρακτηρίζεται ο κυριακάτικος αγώνας με την ΑΕΚ. Ο Άρηςθα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί σειρά παραγόντων, οι οποίοι θα λειτουργήσουν υπέρ του, προκειμένου να πετύχει τη δεύτερη νίκη στα play off.

Από το διάστημα ακόμη της διακοπής του Πρωταθλήματος, παίκτες και τεχνική ηγεσία είχαν μιλήσει για το 2/2 στα εντός έδρας παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Ηδη, οι Θεσσαλονικείς πήραν τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, έστω κι αν... αγχώθηκαν λίγο, και το ίδιο επιδιώκουν να επαναλάβουν και κόντρα στην Ενωση. Το 2Χ3 είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος και ο Άρης βρίσκεται απόλυτα... μέσα.

Η προσεχής αντίπαλος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ειδικά μετά το 5-1 από τον Ολυμπιακό, το οποίο προκάλεσε αναταράξεις στον Δικέφαλο του Νότου. Το σύνολο του -υπό αμφισβήτηση- Μανόλο Χιμένεθ έχει «χτυπητές« αδυναμίες, τις οποίες έχει εντοπίσει ο Άκης Μάντζιος και θα επιδιώξει να τις εκμεταλλευτεί στην καλύτερη συγκυρία.

Η ομάδα του 51χρονου τεχνικού είναι σε εξαιρετική -από κάθε άποψη- κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, παρουσιάζοντας αξιομνημόνευτη σταθερότητα σε βαθμό, που να επικρατεί η ισχυρή εντύπωση ότι είναι φαβορί για τη 2η θέση. Και βάσει αυτού του σκεπτικού θα αγωνιστεί και στην 3η μέρα των play off.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς θα ποντάρουν και σε ένα ακόμη... σημείο, όσον αφορά τον κυριακάτικο αγώνα, που δεν είναι άλλος από την κούραση της ΑΕΚ, η οποία έδωσε την Τετάρτη (7/4) παιχνίδι για το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η Ενωση θα έρθει στη Θεσσαλονίκη πιο κουρασμένη, λόγω του μεσοβδόμαδου και απαιτητικού αγώνα, σε σχέση με τον πιο φρέσκο Άρη, στοιχείο που κανείς στον Θεό του Πολέμου δεν θέλει να αφήσει... ανεκμετάλλευτο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.