Ο Απόστολος Γκλέτσος στο ανανεωμένo ΟPEN

Metrosport Team15 Αυγούστου 2022

Το κανάλι τοu OPEN μετά τις περσινές όχι και τόσο επιτυχημένες απόπειρες στο κομμάτι της μυθοπλασίας επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα με τρεις σειρές: Η πρώτη είναι η συνέχεια του «Κόκκινου Ποταμιού» του Μανούσου Μανουσάκη, η δεύτερη είναι η δραματική σειρά εποχής «Έρωτας Φυγάς» με πρωταγωνίστρια την Πέμη Ζούνη που διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1950 ενώ η τρίτη μια σύγχρονη κωμωδία του Βασίλη Θωμόπουλου με τίτλο «Η δική μας οικογένεια». 

Μεταξύ των πρωταγωνιστών και ο Απόστολος Γκλέτσος που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην κωμωδία. Ο ηθοποιός είχε πολλές προτάσεις για δραματικές σειρές επέλεξε όμως τελικά να κάνει κάτι διαφορετικό. Το ίδιο θα κάνει άλλωστε τη σεζόν που ξεκινά και στο θέατρο με κωμωδία του Τσέχωφ σε κεντρική σκηνή της Αθήνας.

Ο στόχος στο Open είναι διψήφιο ποσοστό για τις νέες σειρές ή εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό να είναι και οι τρεις σειρές κοντά στο διψήφιο. Ο ανταγωνισμός άλλωστε στο πεδίο αυτό θα είναι φέτος τεράστιος με περισσότερες από 35 σειρές σε ΕΡΤ και ιδιωτικά κανάλια.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.