«Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον Χοσέ Κρέσπο»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κρέσπο, όμως υπάρχει μία σημαντική διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, που δεν έχει μειωθεί, έως ότου να βρεθεί η χρυσή τομή. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται πολύ έντονα για την απόκτηση του 35χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού, που έχει γράψει ιστορία με την φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς κατέκτησε πέντε τίτλους, στα έξι χρόνια της παρουσίας του.

Μάλιστα στην Κύπρο μιλούν για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Κρέσπο, με την ιστοσελίδα goal.com.cy να σημειώνει τα εξής:

“Ο έμπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος κατά την τελευταία 6ετία αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φιγουράρει ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κρέσπο, λοιπόν, μπήκε στο μετεγγραφικό μπλοκάκι του ΑΠΟΕΛ καθώς η αξία του δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Παρά την ηλικία του, αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία σε υψηλό επίπεδο, κάτι εξάλλου που επιδεικνύουν από μόνες τους οι εμφανίσεις στον Δικέφαλο του Βορρά

Δεν πρόκειται για εύκολη επιλογή αφού όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, στα χέρια του υπάρχουν αρκετές προτάσεις, μεταξύ των οποίων και μία από άλλη ελληνική ομάδα”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.