«Ο Αμπέλ Φερέιρα ξέρει πώς να αξιοποιήσει τον Εντουάρντο στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Απριλίου 2020

Ως έναν πολύ παίκτη, ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέγιστο δυνατό από τον Αμπέλ Φερέιρα, χαρακτήρισε τον Γουίλσον Εντουάρντο ο Μιγκέλ Κορέιρα. Ο διευθυντής της «A’ Bola» μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον Ανγκολέζο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αγωνιστικό προφίλ του Γουίλσον Εντουάρντο: «Είναι πολύ καλός παίκτης, δούλεψε μαζί με τον Αμπέλ Φερέιρα στη Μπράγκα. Τα καλύτερα χρόνια του Γουίλσον Εντουάρντο ήταν οι σεζόν με τον Αμπέλ Φερέιρα. Είναι τεχνικός παίκτης, γρήγορος, με καλή ντρίμπλα, εμπειρία και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Την τελευταία σεζόν του Αμπέλ Φερέιρα στη Μπράγκα είχε 42 παιχνίδια και 16 γκολ. Τον γνωρίζει πολύ καλά ο Αμπέλ Φερέιρα και ξέρει πώς θα τον αξιοποιήσει. Παίζει κυρίως ως εξτρέμ, αλλά μπορεί και φορ. Μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις μπροστά. Βοηθά πολύ και στην άμυνα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι ελεύθερος. Δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπράγκα. Γι’ αυτό δεν έπαιζε στα τελευταία παιχνίδια με τον Αμορίμ».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Στην Πορτογαλία τον πιστεύουμε. Μπορεί να φτάσει ψηλά ως προπονητής. Φέτος με τον ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη του χρονιά ως προπονητής. Του χρόνου θα γνωρίζει καλύτερα τις συνθήκες του ελληνικού Πρωταθλήματος. Δεν ξέρω, όμως, τις οικονομικές δυνατότητες του ΠΑΟΚ, αν έχει επηρεαστεί από την κρίση. Σε κάθε περίπτωση, στον Αμπέλ Φερέιρα αρέσει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, μπορεί να ανέβει κάποιος από τη δεύτερη ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.