ΝΒΑ: «Τυφώνας» ο Γιάννης σάρωσε τους Μπουλς

Metrosport Team23 Μαρτίου 2022

Λίγα αλλά ενδιαφέροντα παιχνίδια είχε το σημερινό πρόγραμμα του ΝΒΑ αφού πραγματοποιήθηκαν συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις. Οι Μπακς μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι της Ανατολής με τους Μπουλς αφού τους νίκησαν άνετα με 126-98, κυριαρχώντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιζε χωρίς αντίπαλο στα… μέτρα του αφού είχε 25 πόντους, 17 ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Από την πλευρά των «ταύρων» που έχουν αρνητικό ρεκόρ εκτός έδρας (16-20), ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 22 πόντους, επτά ριμπάουντ και δύο ασίστ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε τη διαφορά στο ματς των Νάγκετς με τους Κλίπερς. Η ομάδα του Ντένβερ επικράτησε με 127-115, με τον Σέρβο να τελειώνει το παιχνίδι με 30 πόντους, 14 ριμπάουντ και έξι ασίστ ενώ για τους Κλίπερς ο Τέρανς Μαν είχε 24 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Ο Τρέι Γιανγκ ήταν ασταμάτητος στη Νέα Υόρκη. Είχε 45 πόντους και οχτώ ασίστ στη νίκη των Χοκς επί των Νικς με 117-111.

Τέλος οι Ουόριορς απόντος του Στεφ Κάρι υποχρεώθηκαν σε μία απρόσμενη ήττα στο Ορλάντο από τους αδύναμους Μάτζικ με 94-90. Για τους γηπεδούχους ο Φρανζ Βάγκνερ είχε 18 πόντους ενώ για τους Ουόριορς ο Τζόρνταν Πόουλ είχε 26 και έξι ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.