ΝΒΑ: Περίπατος των Τζαζ στο ντέρμπι με τους Ουόριορς

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2022

Με έξι αγώνες συνεχίστηκε η κανονική περίοδος του ΝΒΑ και με τους Τζαζ να μετατρέπουν σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι με τους Ουόριορς τους οποίους νίκησαν με το ευρύ 111-85. Βέβαια οι «πολεμιστές» έπαιξαν χωρίς τους Ντρέιμοντ Γκριν και Κλέι Τόμπσον.

Ο Χασάν Ουάιτσαϊντ κυριάρχησε στα καλάθια με 17 ριμπάουντ ενώ είχε και εννιά πόντους για τους Τζαζ, ενώ ο Τζόρνταν Πόουλ είχε 18 πόντους για τους Ουόριορς που δεν πήραν πολλά από τον Στεφ Κάρι που τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 5/13 σουτ.

Οι Λέικερς συνέχισαν τον κατήφορο τους, αφού υποχρεώθηκαν στην έκτη ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους. Έχασαν στο Πόρτλαντ από τους προβληματικούς φέτος αλλά και εξαιρετικά ελλιπείς Μπλέιζερς με 107-105. Ο Γιουσούφ Νούρκιτς ήταν εντυπωσιακός στις ρακέτες με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ για τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς ειχε 30 πόντους, επτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Σε προσωπική μονομαχία του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με τον Λόνζο Μπολ μετατράπηκε η αναμέτρηση των Μπουλς με τους Χόρνετς, με τους «ταύρους» να επικρατούν με 121-109, παίρνοντας 36 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ από τον ηγέτη τους. Για τους γηπεδούχους ο Μπολ είχε 33 πόντους, εννιά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Με εντυπωσιακό ντεμαράζ στην τέταρτη περίοδο (33-18), οι Κινγκς επικράτησαν των Τίμπεργουλφς με 132-119, με 30 πόντους και οχτώ ριμπάουντ του Χάρισον Μπαρνς. Με τους Κινγκς έκανε ντεμπούτο και μάλιστα εξαιρετικά παραγωγικό, ο Ντομάντας Σαμπόνις. Ο Λιθουανός που άφησε πίσω του την Ιντιάνα, είχε 22 πόντους, 14 ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Από την άλλη πλευρά ο Ντάντζελο Ράσελ είχε 29 πόντους, 10 ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ.

Στην Οκλαχόμα οι Ράπτορς επιβλήθηκαν των Θάντερ με 117-98 και τον Πασκάλ Σιακάμ σε μεγάλα κέφια με 27 πόντους, 16 ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Για τους γηπεδούχους ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Αλεξάντερ Ποκουσέφσκι είχε 18 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ.

Οι Καβαλίερς συνεχίζουν την πολύ καλή πορεία τους αφού έφτασαν στο 34-21, επικρατώντας των Σπερς με 105-92 και με κορυφαίο τον Ντάριους Γκάρλαντ που είχε 27 πόντους, πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.