ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν Τζέιμς καταρρίπτει τους νόμους της φύσης

Metrosport Team22 Μαρτίου 2022

Με 37 συμπληρωμένα χρόνια ζωής, βαδίζοντας πια στο 38ο, ο Λεμπρόν Τζέιμς συνεχίζει να καταρρίπτει τους νόμους της φύσης και να παραδίδει μαθήματα στους νεότερους είτε αγωνίζονται στο ΝΒΑ, είτε όχι. Πρωταγωνίστησε σε ένα από τα εννιά παιχνίδια της ημέρας με μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση και οδηγώντας τους Λέικερς στην εκτός έδρας νίκη επί των Καβαλίερς.

Οι «λιμνάνθρωποι» επικράτησαν με 131-120 και ο «Βασιλιάς»… έγραψε 38 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Το poster του Λεμπρόν στον Κέβιν Λοβ ήταν το highliht της βραδιάς...

Η αντίδραση του Λοβ λίγη ώρα μετά το παιχνίδι ήταν... επική.

Ο Λεμπρόν έγινε ο 5ος παίκτης στην ιστορία των Λέικερς με 2+ triple-double με 35+ πόντους, μετά τους θρύλους Μπέιλορ, Ουέστ, Μάτζικ και Τζαμπάρ…

Παράλληλα έγινε ο 6ος που σημείωσε τουλάχιστον τρία triple-double απέναντι σε πρώην ομάδα του…

Τα πιο σημαντικά παιχνίδια έγιναν στο Μπρούκλιν και τη Φιλαδέλφεια…

Οι Νετς επικράτησαν των Τζαζ 114-106, έχοντας σε σπουδαία βραδιά τον Κέβιν Ντουράντ που είχε 37 πόντους, εννιά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ. Για τους Τζαζ ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 30 πόντους.

Οι Σίξερς δείχνουν ικανοί να απειλήσουν τους Χιτ για την πρωτιά στην Ανατολή. Παρά τις απουσίες των Εμπίντ και Χάρντεν, τους νίκησαν με 113-106 και είναι τρεις νίκες πίσω τους. Για τους νικητές ο Ταϊρίς Μάξεϊ είχε 28 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ ενώ από την πλευρά των Χιτ ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 27 με έξι ασίστ.

Οι Μάβερικς πήραν το ντέρμπι με τους Τίμπεργουλφς τους οποίους νίκησαν με 110-108. Ο Ντουάιτ Πάουελ ήταν ο καλύτερος των νικητών με 22 πόντους και οχτώ ριμπάουντ επιδόσεις που είχε από την άλλη πλευρά και ο Καρλ Άντονι Τάουνς.

Ο Τζέισον Τέιτουμ συνεχίζει να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια διανύοντας έναν τρομερό μήνα. Είχε 36 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ στο διπλό των Σέλτικς επί των Θάντερ με 132-123. Για τους γηπεδούχους ο Τρε Μαν είχε 35 πόντους.

Οι Μπουλς επιβλήθηκαν των Ράπτορς με 113-99, έχοντας πρώτο σκόρερ τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 26 πόντους.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο Ντιτρόιτ όπου οι Μπλέιζερς επικράτησαν των Πίστονς με 119-115, με 23 πόντους του Μπράντον Ουίλιαμς.

Τέλος στο Χιούστον ο Κρίστιαν Γουντ με 39 πόντους και 10 ριμπάουντ οδήγησε τους Ρόκετς στο 115-97 επί των Ουίζαρντς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.