ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία, έβαλε και τις… βολές

Metrosport Team01 Απριλίου 2022

Ένα ακόμη βράδυ από εκείνα που κατατάσσονται στα πιο ξεχωριστά στην καριέρα του πέρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς προσπερνώντας τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και παράλληλα χάρισε στα «ελάφια» μία μεγάλη νίκη των επί των Νετς.

Το καλάθι με το οποίο έγινε πράξη η… προσπέραση ήταν ένα «μεγάλο» τρίποντο με το οποίο έφτασε τους 42 πόντους. 

Ο Αντετοκούνμπο συνδύασε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά και με… clutch βολές στα 3’’ που χάρισαν στους Μπακς τη νίκη μέσα στο Μπρούκλιν με 120-119…

Ο Γιάννης τελείωσε το παιχνίδι με 44 πόντους, 14 ριμπάουντ και έξι ασίστ και με μία εμφάνιση «να την πιεις στο ποτήρι»…

Για τους Νετς ο Κέβιν Ντουράντ προσπάθησε να είναι το αντίπαλο δέος του Αντετοκούνμπο με 26 πόντους, 11 ασίστ και επτά ριμπάουντ.

Κατά τα άλλα στη σημερινή δράση του ΝΒΑ

Οι Λέικερς αντιμετωπίζουν πια τον κίνδυνο να μείνουν έξω από τα Play in. Ηττήθηκαν σήμερα από τους Τζαζ με 122-109, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ντουάιτ Χάουαρντ που είχε 21 πόντους και 12 ριμπάουντ. Έπεσαν στην 11η θέση της Δύσης με ρεκόρ 31-45 το οποίο έχουν και οι Σπερς.

Για τους νικητές ο Ρούντι Γκομπέρ είχε 25 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο Σικάγο όπου οι Μπουλς νίκησαν τους Κλίπερς στην παράταση με 135-130, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να κάνει… πάρτι με 50 πόντους, έξι ασίστ, πέντε ριμπάουντ και έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία των «ταύρων» με 50+ πόντους σε ένα ματς.

Σε μία μάλλον απρόσμενη ήττα υποχρεώθηκαν οι Σίξερς στο Ντιτρόιτ με 102-94 παρά τις προσπάθειες του Τζόελ Εμπίντ που είχε 37 πόντους και 15 ριμπάουντ. Για τους Πίστονς ο Τσέιντ Κάνιγκχαμ είχε 27 πόντους και έξι ασίστ.

Τέλος στην Ατλάντα ο Τρέι Γιανγκ οδήγησε τους Χοκς στο 131-107 επί των Καβαλίερς, έχοντας 30 πόντους και εννιά ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.