ΝΒΑ: ΝτεΡόζαν λαμπρός οδηγεί τους Μπουλς - «Τρένο» οι Σέλτικς

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2022

Η νίκη των Μπουλς επί των Τίμπεργουλφς και εκείνη των Σέλτικς επί των Νάγκετς ξεχώρισαν από τα επτά παιχνίδια που έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο ΝΒΑ. Οι «ταύροι» έπιασαν τους Καβαλίερς στο Νο2 της Ανατολής ενώ οι Σέλτικς παλεύουν για να αποφύγουν τα play in.

Πιο συγκεκριμένα…

Οι Μπουλς σημείωσαν την 20ή νίκη τους σε 28 ματς στο Σικάγο αφού επιβλήθηκαν των Τίμπεργουλφς με 134-122 μέσα από μία τρομερή τέταρτη περίοδο το επιμέρους σκορ της οποίας ήταν 42-31. Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν ήταν σε μεγάλη βραδιά με 35 πόντους, έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ενώ από την άλλη πλευρά ο Καρλ Άντονι Τάουνς είχε 27 πόντους, οχτώ ριμπάουντ κι άλλες τόσες ασίστ.

Έτσι οι Μπουλς παρέμειναν μαζί με τους Καβαλίερς στη 2η θέση της Ανατολής –πίσω από τους Χιτ- αφού η ομάδα του Κλίβελαντ μέσα από μία μεγάλη ανατροπή, έμεινε όρθια στην Ιντιάνα νικώντας τους Πέισερς με 120-113. Ο Τζάρετ Άλεν είχε 22 πόντους και 14 ριμπάουντ για τους Καβς ενώ 23 με έξι ασίστ είχε ο Χάλιμπερτον για τους Πέισερς.

Οι Σέλτικς θυμίζουν τρένο το τελευταίο διάστημα αφού σήμερα σημείωσαν μεγάλη νίκη επί των Νάγκετς με 108-102, που ήταν η έβδομη συνεχόμενη. Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς εντυπωσίασε με 15 πόντους και 16 ριμπάουντ απέναντι στον MVP του περσινού Πρωταθλήματος Νίκολα Γιόκιτς που έπαιξε σαν… MVP αφού είχε 23 πόντους, 16 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Οι Τζαζ σημείωσαν την πέμπτη συνεχόμενη, εντός έδρας νίκη τους αφού επιβλήθηκαν των Μάτζικ με 114-99. Ο Χασάν Ουάιτσαϊντ κυριάρχησε στις ρακέτες με 15 πόντους και 18 ριμπάουντ αν και το αντίπαλο δέος του Ουέντελ Κάρτερ ήταν αρκετά παραγωγικό με 22 πόντους και εννιά ριμπάουντ.

Σε προσωπικό σόου του Ντεζούντε Μάρεϊ εξελίχθηκε το παιχνίδι της Ατλάντα όπου οι Σπερς επικράτησαν των Χοκς με 136-121. Ο νεαρός γκαρντ είχε 32 πόντους, 15 ασίστ και 10 ριμπάουντ οδηγώντας τα «σπιρούνια» στο διπλό, παρά τους 23 πόντους με πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Μία ακόμη μέρα στη δουλειά πέρασε ο Τζόελ Εμπίντ με 25 πόντους και 19 ριμπάουντ, στη νίκη των Σίξερς επί των Θάντερ με 100-87. Στη συνέχεια ο ολ σταρ σέντερ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταλλαγή που έδιωξε τον Μπεν Σίμονς και έστειλε τον Τζέιμς Χάρντεν στη Φιλαδέλφεια.

Τέλος, το «κοντέρ» των Χόρνετς έγραψε «141» στο Ντιτρόιτ και έτσι νίκησαν τους Πίστονς με 141-119, με 31 πόντους, 12 ασίστ και πέντε ριμπάουντ του Λόνζο Μπολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.