ΝΒΑ: Με φόρα οι Μπλέιζερς – Ο Καπέλα νίκησε τον Εμπίντ

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2022

«Φτωχή» αλλά ενδιαφέρουσα ήταν η δράση στο ΝΒΑ σήμερα τα ξημερώματα αφού έγιναν τέσσερις μόνο αναμετρήσεις. Οι Μπλέιζερς πέρασαν το εμπόδιο των Πέλικανς και ανέβηκαν στο 9-3 ενώ οι Χοκς πήραν το ντέρμπι της ημέρας κόντρα στους Σίξερς και οι Χιτ λύγισαν στην παράταση τους Χόρνετς.

Οι Μπλέιζερς, παρά την απουσία των Λίλαρντ και Νούρκιτς, πέρασαν από τη Νέα Ορλεάνη με το 106-95 επί των Πέλικανς έχοντας κορυφαίους τους Τζέραμι Γκραντ με 27 πόντους, οχτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τέσσερα κλεψίματα αλλά και τον Ανφέρνι Σάιμονς με 23 πόντους και έξι ασίστ. Οι Πέλικανς δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη με τους ΜακΚόλουμ, Ίνγκραμ και Βαλαντσιούνας να σημειώνουν συνολικά 34 πόντους με 14/37 σουτ. Ξεχώρισε ο Ζάιον Ουίλιαμσον με 29 πόντους και έξι ριμπάουντ.

Ο Κλιντ Καπέλα ήταν ο νικητής στη «μονομαχία» με τον Τζόελ Εμπίντ οδηγώντας τους Χοκς στο 104-95 επί των Σίξερς αφού είχε 18 πόντους και 20 ριμπάουντ αλλά παίζοντας με τη συνδρομή του Τρε Γιανγκ που είχε 26 πόντους και επτά ασίστ. Ο Εμπίντ είχε 26 πόντους και 13 ριμπάουντ για τα «γεράκια».

Στην παράταση κρίθηκε το παιχνίδι του Μαϊάμι όπου οι Χιτ νίκησαν τους Χόρνετς με 117-112. Ο Τζίμι Μπάτλερ έλαμψε με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και οχτώ ασίστ ενώ 18 πόντους, 14 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ είχε ο Μπαμ Αντεμπάγιο. Από την άλλη πλευρά ο Κέλι Ούμπρε είχε 29 πόντους και επτά ριμπάουντ με επτά τρίποντα.

Τέλος οι Ουίζαρντς επιβλήθηκαν των Μάβερικς με 113-105, με τον Κάιλ Κούζμα σε πολύ καλή βραδιά με 36 πόντους, 11 ριμπάουντ και έξι ασίστ. Οι Μάβερικς έχασαν για τέταρτη φορά σε πέντε εκτός έδρας ματς, παρά τους 33 πόντους του Σπένσερ Ντινγουίντι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.