ΝΒΑ: Ένας πρώην του Παναθηναϊκού σόκαρε τους Ουόριορς

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2022

«Φτωχό» ήταν το πρόγραμμα της ημέρας στο ΝΒΑ αφού πραγματοποιήθηκαν μόνο τρεις αγώνες που είχαν όμως ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι Ουόριορς υποχρεώθηκαν σε απρόσμενη, εντός έδρας ήττα από τους Πέισερς στο αποτέλεσμα που ξεχώρισε από αυτές τις αναμετρήσεις.

Οι Πέισερς νίκησαν μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ στην παράταση με 121-117, με έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να κάνει στις κρίσιμες στιγμές της διαφορά. Ήταν ο Κίφερ Σάικς που πέρασε και δεν… ακούμπησε στον Παναθηναϊκό αλλά παίζει στους Πέισερς και σήμερα σημείωσε καθοριστικά καλάθια στην παράταση. Τελείωσε το παιχνίδι με 10 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Ακόμη για τους Πέισερς που αγωνίστηκαν χωρίς τους Σαμπόνις, ΛεΒέρτ, ΜαΚκόνελ, Ουόρεν και Τέρνερ, ο Κρις Ντουάρτε είχε 27 πόντους με 10/16 σουτ.

Για τους Ουόριορς που υποχρεώθηκαν μόλις στην τέταρτη εντός έδρας ήττα τους σε 21 παιχνίδια, ο Στεφ Κάρι σταμάτησε στους 39 πόντους αλλά με 6/16 τρίποντα ενώ 0/7 είχε ο Κλέι Τόμπσον που μέτρησε συνολικά 6/17 σουτ και 12 πόντους. Ο Κέβον Λούνεϊ είχε 13 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Ακόμη, σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Ντάλας όπου οι Σανς κυριαρχώντας στην τέταρτη περίοδο, με επιμέρους σκορ 35-19, νίκησαν τους Μάβερικς με 109-101. Ο Κρις Πολ ήταν ο κορυφαίος τους με 20 πόντους, 11 ασίστ και πέντε ριμπάουντ. Για τους Μαβς ο Λούκα Ντόνσιτς είχε 28 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Στη Νέα Υόρκη ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ οδήγησε τους Πέλικανς στο άνετο 102-91 επί των Νικς. Για τους γηπεδούχους ο Μίτσελ Ρόμπινσον είχε 17 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.