ΝΒΑ: Ασύλληπτος Κάρι επισκίασε τον τρομερό Αντετοκούνμπο στο All Star Game

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2022

Σε μία βραδιά στην οποία, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, δεν χωρούσαν… άμυνες, το All Star Game του ΝΒΑ που έγινε στο Κλίβελαντ χαρακτηρίστηκε από το μεγάλο σκορ και τα… όργια του εξωγήινου Στεφ Κάρι. Η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς νίκησε εκείνη του Κέβιν Ντουράντ με 163-161.

Ο Στεφ Κάρι ήταν εκτός συναγωνισμού με 50 πόντους και 16/27 τρίποντα σε επιδόσεις που του έδωσαν το MVP. Έτσι επισκίασε τη σπουδαία απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε 30 πόντους με 15/21 σουτ, 12 ριμπάουντ, έξι ασίστ, τρία κλεψίματα και μία τάπα σε μόλις 27’! Ακόμη 24 είχε ο Λεμπρόν Τζέιμς με έξι ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

Ο Κάρι έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των All Star Game του ΝΒΑ που σημείωσε «50άρα», μετά τους 52 που είχε ο Άντονι Ντέιβις το 2017... Τα 16 τρίποντα στα οποία ευστόχησε δε, είναι ρεκόρ για το ΝΒΑ, είτε μιλάμε για All Star Game, είτε μιλάμε για το Πρωτάθλημα...

Για την ομάδα του Ντουράντ, ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ο κορυφαίος με 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και 14/20 σουτ ενώ 20 είχε ο Ντέβιν Μπούκερ, 18 ο Λόνζο Μπολ και 17 ο Ντεζούντε Μάρεϊ.

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, αρκεί η εικόνα…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.