ΝΒΑ: «Αιχμαλωσία» των Μπακς - «Ζωγραφιά» ο Μοράντ και… 1-1

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Στα ίσια ήρθαν τα δύο πρώτα ζευγάρια των ημιτελικών των δύο περιφερειών του ΝΒΑ αφού Σέλτικς και Γκρίζλις ισοφάρισαν τις σειρές με τους Μπακς και τους Ουόριορς αντίστοιχα στο 1-1. Οι ηττημένοι βέβαια τους έκαναν τη ζημιά στα πρώτα ματς, παίρνοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Στη Βοστόνη οι Μπακς έμειναν πολύ μακριά από την εμφάνιση του Game 1. Έμειναν χαμηλά στην επίθεση, δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τους Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ και ηττήθηκαν με 109-86. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 28 πόντους, εννιά ριμπάουντ, επτά ασίστ αλλά ήταν άστοχος με 11/27 σουτ ενώ έκανε και έξι λάθη. Ακόμη για τους πρωταθλητές ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 19 πόντους και επτά ασίστ. Από την άλλη πλευρά το δίδυμο Μπράουν-Τέιτουμ ήταν… όλα τα λεφτά. Ο πρώτος τελείωσε το παιχνίδι με 30 πόντους, 6/10 τρίποντα, έξι ασίστ και πέντε ριμπάουντ ενώ ο δεύτερος είχε 29 πόντους με 5/10 τρίποντα και οχτώ ασίστ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Γκρίζλις νίκησαν τους Ουόριορς με 106-101 και έκαναν το 1-1. Ήταν μια προσωπική παράσταση του Τζα Μοράντ που είχε 47 πόντους, οχτώ ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και τρία κλεψίματα. Για τους Ουόριορς ο Στεφ Κάρι είχε 27 πόντους, εννιά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ ενώ 20 πόντους με πέντε ασίστ πρόσθεσε ο Τζόρνταν Πουλ από τον πάγκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.