ΝΒΑ: 40άρα και νικητήρια… τάπα του Αντετοκούνμπο στο ντέρμπι

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μάλιστα «φαρδιά-πλατιά» έφερε η μεγάλη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς μέσα στη Φιλαδέλφεια, στο σημαντικότερο από τα πέντε παιχνίδια της ημέρας στο ΝΒΑ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και «σφράγισε» τη νίκη των πρωταθλητών με μία τάπα στον Τζόελ Εμπίντ!

Ο «Greek Freak» είχε 40 πόντους, 14 ριμπάουντ και έξι ασίστ πριν πει το… όχι στον Εμπίντ. Για τους Σίξερς ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 32 πόντους, εννιά ασίστ και πέντε ριμπάουντ.

Ο Λούκα Ντόνσιτς πρόσθεσε μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση στο ενεργητικό του, οδηγώντας τους Μάβερικς στην επικράτηση επί των Λέικερς με 128-110. Ο Σλοβένος είχε 34 πόντους, 12 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Έτσι έφτασε στην 5η θέση της λίστας των παικτών με 30άρα και triple-double τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Για τους Λέικερς που παίζουν χωρίς τους Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και τα Play in, ο Μαλίκ Μονκ είχε 28 πόντους.

Επιστροφή στις νίκες για τους Μπουλς που πέρασαν από την Ούασινγκτον με 107-94, έχοντας για μία ακόμη φορά κορυφαίο τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν που είχε 32 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις είχε 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και πέντε ασίστ για τους Ουίζαρντς.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή στην τέταρτη περίοδο (39-21) και παρότι βρέθηκαν πίσω ακόμη και με 25 πόντους, σημείωσαν οι Κλίπερς επί των Τζαζ με 121-115. Ο Πολ Τζορτζ στην επιστροφή του στη δράση έπειτα από τρεις μήνες, ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 34 πόντους και έξι ασίστ ενώ από την άλλη πλευρά ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 33 πόντους και έξι ασίστ για τους Τζαζ που υποχρεώθηκαν στην πέμπτη συνεχόμενη ήττα τους και ισοβαθμούν πια στην 6η θέση της Δύσης με τους Νάγκετς.

Τέλος οι Νετς με τον Κέβιν Ντουράντ σε μεγάλα κέφια, νίκησαν τους Πίστονς με 130-123. Ο KD είχε 41 πόντους, 11 ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.