Ντραγκίτσεβιτς: «Παίζαμε χωρίς ευρώ για 6.5 μήνες»

Βασίλης Βλαχόπουλος12 Ιουνίου 2020

Με δηλώσεις του σε σερβικό ΜΜΕ, ο Τάντια Ντραγκίτσεβιτς περιέγραψε την εμπειρία του στον Άρη βάζοντας στη μία πλευρά της ζυγαριάς το αγωνιστικό και τους φιλάθλους της ομάδας και στην άλλη την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης.

Ο Σέρβος φόργουορντ αγωνίστηκε στον Άρη την (καταστροφική για την ΚΑΕ) περίοδο 2016-17 η οποία συνεχίζει να βαραίνει τη εταιρία λόγω των πολλών ανεξόφλητων συμβολαίων. Είναι εξάλλου ο λόγος για τον οποίον οι «κίτρινοι» συνεχίζουν να ζουν υπό το καθεστώς της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Στη συνέντευξή του ο Τάντια Ντραγκίτσεβιτς είπε: «Η ιστορία του Άρη είναι ιδιαίτερη. Στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο, η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή αλλά για 6.5 μήνες παίξαμε χωρίς ευρώ. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πληρωθεί ενώ στη διάρκεια της χρονιάς η διοίκηση έλεγε ότι θα πλήρωνε τις υποχρεώσεις της. Οι Σέρβοι έχουμε μάθε να μην πληρωνόμαστε για 1-2 μήνες αλλά οι Αμερικάνοι, αν καθυστερήσει ο μισθός τους, βγάζουν τα κορδόνια από τα παπούτσια τους», είπε.

Αναφέρθηκε στο αγωνιστικό, στην πετυχημένη χρονιά της (τότε) ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη: «Παίξαμε ωραία παιχνίδια, στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Τελειώσαμε καλά τη σεζόν και θα ήθελα να μείνω αλλά ο Άρης δεν μου παρείχε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.