Ντούσαν Ίβκοβιτς: Τα μηνύματα των ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Ολυμπιακού

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχασε τη μάχη για τη ζωή και άρχισε το ταξίδι του για τη γειτονιά των αγγέλων στα 78 του χρόνια. 

Ο Σέρβος νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στην εντατική νοσοκομείου του Βελιγραδίου με υγρό στον πνεύμονα, ενώ αντιμετώπιζε και χρόνια προβλήματα με την καρδιά του.

Φυσικά, μία μια οι ομάδες τον αποχαιρετούν. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε «καλό ταξίδι» και υποστήριξε ότι οι αναμνήσεις και η προσφορά του στο χώρο θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο. 

«Ο δάσκαλος, ο σοφός, ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μία τεράστια προσωπικότητα του παγκόσμιου μπάσκετ, έφυγε σήμερα από τη ζωή. Οι αναμνήσεις όμως θα μείνουν για πάντα, όπως και η τεράστια προσφορά του στο άθλημα. Καλό ταξίδι Ντούντα…». 

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός είπε «αντίο» σε έναν άνθρωπο που αναμόρφωσε την ομάδα, της έδωσε χαρακτήρα νικητή και την οδήγησε και στην κατάκτηση δυο ευρωπαϊκών κυπέλλων. Τα λόγια είναι φτωχά, όπως λέει και η ανακοίνωση, για να περιγράψουν τη θλίψη...

«Η ερυθρόλευκη οικογένεια είναι συντετριμμένη. Ο μεγαλύτερος προπονητής του Ολυμπιακού και ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, ο τεράστιος Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν είναι πια κοντά μας.

Ο Ντούντα του Θρύλου έκανε το μεγάλο ταξίδι και άφησε πίσω του ένα τεράστιο κενό. Τέτοιες ώρες τα λόγια είναι φτωχά…Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του. Δάσκαλε σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό ταξίδι Θρυλικέ Ντούντα…».

Ηρακλής και Άρης δεν παρέλειψαν να αποχαιρετήσουν και εκείνη τον Ντούντα και να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του. 

«Η ΚΑΕ Ηρακλής εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τη συγκίνησή της για την τεράστια απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενός εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι, Ντούντα».

«Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η απώλεια του θρυλικού Σέρβου προπονητή σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς διετέλεσε προπονητής του Αρη από το 1980 έως το 1982 και η καριέρα του ήταν γεμάτη από διακρίσεις και τίτλους. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.