Ο Ντούντου μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αυριανή αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ και για τη δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούντου:
Αρχικά, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ αναφέρθηκε για τη δουλειά που έγινε στην ομάδα στο διάστημα της διακοπής: “Δουλέψαμε πολύ στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, για να ξεπεράσουμε τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε το προηγούμενο διάστημα. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο ερχόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι να μπορείς να νικάς στο παιχνίδια. Εμείς γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε, να επανέλθουμε στις νίκες”.
Ερωτώμενος τι συζήτησαν οι παίκτες του ΑΡΗ μεταξύ τους αυτό το διάστημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, απάντησε: “Κατ’ αρχάς, γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα που αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα. Μιλήσαμε γι’ αυτό στα αποδυτήρια. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στη νίκη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας”.
Σχετικά με την μέχρι τώρα επίδοση του ΑΡΗ στα γκολ στο πρωτάθλημα (εννιά), ο Βραζιλιάνος που ανήκει στην επιθετική γραμμή της ομάδας, σχολίασε: “Δουλεύουμε ως ομάδα για να βελτιώσουμε αυτή την επίδοση. Αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνουμε ως παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής, είναι να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Αυτό, πάντως, είναι κάτι που αφορά και στην υπόλοιπη ομάδα. Ο μόνος τρόπος να μπορούμε να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ, είναι ομαδικά να γίνουμε καλύτεροι στη δημιουργία ευκαιριών”.
Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ντούντου επισήμανε: “Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Στην έδρα της, με τη στήριξη των οπαδών της, είναι ακόμη πιο δυνατή. Εμείς, όμως, θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε τη νίκη”.
Όσο για το πώς πρέπει να λειτουργήσουν οι παίκτες του ΑΡΗ σε αυτό το παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη εστίασε στο εξής: “Πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά ως ομάδα, συνολικά. Πρέπει να στηρίξει ο ένας τον άλλον μέσα στο παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Μόνο μέσα από την καλή ομαδική λειτουργία μπορεί να έρθει η νίκη”.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube