Ντου Fentagin σε Ατρόμητο: «10 τσουτσέκια έκαναν την ομάδα άνω-κάτω»!

Metrosport Team16 Απριλίου 2021

Επίσκεψη δέχθηκαν οι παίκτες του Ατρομήτου από τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου. Περίπου 300 Fentagin βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και μίλησαν με τον προπονητή και το γενικό αρχηγό ζητώντας εξηγήσεις για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που πλέον κινδυνεύει να πέσει. Οι οπαδοί ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, είπαν τα παράπονα τους σε Παντελίδη και Λαζαρίδη και αποχώρησαν χωρίς να δεχθούν απάντηση. 

«Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι εικόνα αυτή; Φτάσαμε να μιλάμε για το αν θα πέσουμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παίζετε με τα νεύρα μας φέτος. Εσύ Σάββα τι δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες στο ματς με την Λάρισα; Έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι και λες ότι δεν έχεις πίεση; Ατομικά το βλέπουμε; Θέλεις να μας δεις από την άλλη πλευρά δηλαδή;.

Έχετε μαζέψει δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω. Εντάξει το καταλαβαίνουμε μια χρονιά να είναι αποτυχημένη. Αλλά να μιλάμε για 6η, 7η, 8η θέση όχι να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δεν θα ανεχτούμε άλλη αδιαφορία, θα ματώνετε την φανέλα. Θα περιμένουμε να δούμε βελτίωση στο ματς με τον ΟΦΗ, ειδάλλως την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.