Ντόουγκλας Αουγκούστο: «Είμαι καλά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΟΚ και Ομόνοια ήθραν ισσόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Τούμπας για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι αρμάδα του Αμπέλ Φερέιρα, σπατάλησε για ακόμα μια φορά ένα ημίχρνο κόντρα σε έναν υποθετικά κατώτερο αντίπαλο, ο οποίος στην πρώτη του επικύνδηνη προσπάθεια κατάφερε και σκόραρε. Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ, είναι η επιστρφή του Ντόουγκλας Αογκούστο, ο οποίος φόρεσε ξανά την φανέλα με τον «δικέφαλο» μετά από τον περασμένο Μάρτιο.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε ο Βραζιλίανος χαφ, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως νιώθει χαρούμενος που μπορεί να βοηθάει την ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε αναυτικά τις δηλώσεις του.

Πως νιώθει για την επιστροφή του μετά από τόσους μήνες
: «Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι επέστρεψα. Νόμιζω, ότι σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν αρέσει να βρίσκεται έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Η μπάλα είναι η αγαπημένη μας, να βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο. Ευτυχώς, είχα την στήριξη της οικογένειάς μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή, την στήριξη όλου του οργανισμού του ΠΑΟΚ και τους ευχαριστω γι'αυτό. Πλέον είμαι καλά και θελω να βοηθήσω την ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Ποια είναι η άποψη του για το πως έχει ξεκινήσει η σεζόν
: «Νομίζω πως το ξεκίνημα μας ήταν ονειρεμένο. Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα. Σήμερα, κάναμε ένα καλό παιχνιδι. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει αρκετά καλά, είναι ενωμένη και πιστεύω πως αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να συνεχίσουμε. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να φέρουμε επιτυχίες στο σύλλογο».

Αυτό το αποτέλεσμα κάνει την ζωή του ΠΑΟΚ πιο δύσκολη για την συνέχεια: «Ίσως να μπορύμε να πούμε κάτι τέτοιο, ωστόσο,εγώ αυτό που έχω καταλάβει είνα ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Σήμερα χάσαμε μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλα, να ξεκινήσουμε με νίκη. Δεν το θέλαμε αυτό. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τα άλλα παιχνίδια, έτσι ώστε να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό θα το καταφέρουμε αν συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.