Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν εξωπραγματικός στον αγώνα της Σλοβενίας κόντρα στο Ισραήλ. Στη στιγμή της ανάκρουσης των Εθνικών ύμνων των δύο χωρών ο 26χρονος σούπερσταρ απουσίαζε από τον αγωνιστικό χώρο και όπως εξήγησε: «Έπρεπε να κάνω κάτι στην τουαλέτα».
Η Σλοβενία ολοκλήρωσε την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Eurobasket 2025 με εντυπωσιακή νίκη (106-96) επί του Ισραήλ, με «διαστημική» εμφάνιση του Λούκα Ντόντσιτς. Στα 33:39 λεπτά που αγωνίστηκε ο σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς μέτρησε 8/10 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 9/9 βολές, κατέβασε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ.
Εκτός της ηγετικής του παρουσίας στη νίκη της Σλοβενίας πάντως, εντύπωση προκάλεσε και η απουσία του κατά την ανάκρουση των Εθνικών ύμνων των δύο χωρών. Ο Λούκα Ντόντσιτς ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν πρόλαβε τους Εθνικούς ύμνους και η απάντησή του έγινε viral:
«Επειδή έπρεπε να κάνω κάτι στην τουαλέτα. Αν και εσείς ενδιαφέρεστε για αυτό, τότε δεν ξέρω. Δεν θα έχανα τον ύμνο, αλλά έπρεπε να πάω επειγόντως. Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το ημίχρονο», ήταν τα λόγια του.
Luka Dončić on why he missed Slovenian anthem:
— Luka Updates (@LukaUpdates) September 4, 2025
"Because I had to do something on the toilet. If you're also interested about that, then I don't know. I wouldn't miss an anthem but I had to go urgent. I couldn't wait until halftime."
Source: Šport TV pic.twitter.com/cb5zigty6K
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube