Ντιμπάλα: Θέλει Ίντερ όμως υπάρχουν «εμπόδια», φαβορί πλέον η Ρόμα

Metrosport Team16 Ιουλίου 2022

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική αγορά χωρίς συμβόλαιο είναι αυτό του Πάουλο Ντιμπάλα, με τον ίδιο εδώ και καιρό να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στην Ίντερ, όμως η Ρόμα φαίνεται να οδηγεί την κούρσα για την απόκτησή του.

O Αργεντίνος μετά από 7 χρόνια έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, θέλει να μείνει στην Ιταλία. Η προτίμησή του είναι να φορέσει την φανέλα της Ίντερ όμως το σενάριο αυτό ολοένα και απομακρύνεται, αφού για να κατατεθεί πρόταση από πλευράς των Μιλανέζων, θα πρέπει πρώτα να αδειάσουν τουλάχιστον δύο θέσεις στην επιθετική τους γραμμή όπου υπάρχει συνωστισμός με πρώτους υποψηφίους τους Τζέκο και Σάντσες, αλλά και να δημιουργηθεί χώρος στο μισθολόγιο της ομάδας.

Ο ίδιος είναι διατεθημένος να περιμένει λίγο ακόμα, όμως στο παιχνίδι έχει μπει δυνατά η Ρόμα καταθέτοντας πρόταση, με την ομάδα του Μουρίνιο αυτή τη στιγμή να φαντάζει φαβορί για την απόκτηση του παίκτη. Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πρόταση 4ετούς συνεργασίας με καθαρές απολαβές 6 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο συν τα όποια μπόνους.

Στην «γωνία» περιμένει και η Νάπολι, χωρίς όμως να υπάρχει έχει γίνει κάποια κίνηση από μέρους της.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.