ΝτεΡόζαν: Έγραψε ιστορία και ο Πόποβιτς πήρε τάιμ άουτ για να αποθεωθεί

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2022

Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν έγραψε ιστορία στο ματς των Μπουλς με τους Σπερς, αφού έγινε ο 50ος παίκτης που φτάνει τους 20.000 πόντους στο NBA. Όταν ολοκλήρωσε το επίτευγμά του, ο πρώην προπονητής του Γκρεγκ Πόποβιτς κάλεσε τάιμ άουτ, ώστε το κοινό του Σαν Αντόνιο να αποθεώσει τον παίκτη που φόρεσε την φανέλα της ομάδας για 3 χρόνια.

Μπορεί τους περισσότερους από τους πόντους του να τους έχει πετύχει με την φανέλα των Ράπτορς, όμως ο 4 φορές all star αγαπήθηκε δεόντως και από τους φίλους των Σπερς κατά το πέρασμά του από την ομάδα. Όταν λοιπόν ο ΝτεΡόζαν πέτυχε τον πόντο νούμερο 20.000+1 έπειτα από ένα χαρακτηριστικό για αυτόν mid range σουτ, που μείωσε το σκορ για την ομάδα του σε 14-24, ο Πόποβιτς κάλεσε τάιμ άουτ, σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε τον Αμερικανό γκαρντ μαζί με τους χιλιάδες φίλους των Σπερς. Ο παίκτης των Μπουλς πλέον, δεν έκρυψε την συγκίνησή του, ενώ φυσικά κατευθύνθηκε προς το μέρος του πρώην προπονητή του και τον αγκάλιασε χαρίζοντας ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο.

Στα του παιχνίδιου, ο ΝτεΡόζαν πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση με 33 πόντους, όμως δεν ήταν αρκετή για να δώσει την νίκη στην ομάδα του, η οποία γνώρισε την ήττα με 129-124. Ο Κέλντον Τζόνσον πέτυχε επίσης 33 πόντους ενώ και ο Ποέλτλ ήταν στους διακριθέντες με τους 21 πόντους και τα 13 ριμπάουντ που σημείωσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.