Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που κρίνει πολλά, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης11 Μαΐου 2022

Μετά από απογοητευτικές εμφανίσεις και ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, ΠΑΟΚ και Άρης τίθενται αντιμέτωποι στην Τούμπα γνωρίζοντας πως η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι απολύτως απαραίτητη.

 Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του έξοδο αλλά δεν θέλει να χάσει τη δεύτερη θέση ενώ ο Άρης παίζει τα ρέστα του στη μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που δεδομένα οδηγεί στο Conference League.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

 Ο Άρης νίκησε στην Τούμπα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι αουτσάιντερ. Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται σε απόδοση 2.02 και το διπλό των κιτρίνων στο 4.00 με τους δύο αντιπάλους να έχουν πολύ σημαντικές αγωνιστικές απουσίες.

 Στο παιχνίδι των γκολ και αφού θυμίσουμε πως στο σύνολο των τριών φετινών τους αναμετρήσεων μπήκαν μόλις δύο, το G/G δίνει 2.15 και το over 2.50 γκολ 2.52.

 Επειδή μάλιστα τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες και τα στημένα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο θα επιλέξουμε Ίνγκασον και Φαμπιάνο ως anytime σκόρερ σε απόδοση 11.75 και 17.00 αντίστοιχα.

 Με αυτά τα δεδομένα θα προτιμήσουμε ως πιθανά τελικά σκορ το 1-1 στο 6.70 και το 2-1 στο 9.75

 Stoiximan Master: Διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 50.000€ κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ σε ένα παιχνίδι! 

 Στα άλλα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια η νίκη για την ΑΕΚ είναι μονόδρομος στο 1.35 ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την ισοπαλία του 3.25 στο Καραϊσκάκη. 

 21+ 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * 

 Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.