Ντέρμπι στο Καραϊσκάκης με πίστη στο G/G, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης14 Μαΐου 2022

Σε μια χρονική περίοδο που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βρίσκονται εκτός φόρμας, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Καραϊσκάκης» με τη νίκη να είναι το ζητούμενο για διαφορετικούς λόγους.

 Ο Ολυμπιακός θέλει το τρίποντο για να κάνει τη φιέστα του τίτλου χωρίς γκρίνιες ενώ ο ΠΑΟΚ για να διατηρήσει τη δεύτερη θέση. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το θεωρητικό πλεονέκτημα με τον άσο να δίνει 2.00 έναντι 3.80 του διπλού.

 Όντας κουρασμένες και οι δύο ομάδες και παρότι στα τελευταία τους παιχνίδια είχαν επιθετική δυστοκία, υπάρχει η πίστη πως το G/G στο 2.02 θα επιτευχθεί όπως έγινε και στον αγώνα της Τούμπας πριν λίγες μέρες.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

 Αξίζει να δώσετε προσοχή στα ειδικά στοιχήματα, όπου και επιλέξαμε τον καταλογισμό πέναλτι σε απόδοση 2.55 και πως το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στη διάρκεια της αναμέτρησης θα είναι 1-1 στο 2.65.

 Stoiximan Master: Διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 50.000€ κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ σε ένα παιχνίδι! 

 Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας γίνεται στο «Βικελίδης» όπου Άρης και ΑΕΚ παίζουν τα ρέστα τους για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα αλλά θα πάμε με το G/G στο 2.00.

 Εύκολα ή δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη νίκη στο 1.31 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

 21+ 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * 

 Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.