Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, περίπατος για Λίβερπουλ!

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Απριλίου 2022

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ, καθώς διέλυσε με 4-0 τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Άνφιλντ». 

Μ΄ αυτό το τρίποντο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε με αγώνα παραπάνω στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ! 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης για να αποθεώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες μετά τον χαμό του νεογέννητου αγοριού του.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό. Ο Μανέ βρήκε τον Σαλάχ, που έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Ντίας με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Ντε Χέα, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του. 

Οι παίκτες της Λίβερπουλ έκρυψαν την μπάλα, ο Μανέ με ονειρική μπαλιά βρήκε τον Σαλάχ, ο οποίος δεν λάθεψε απέναντι στον Ντε Χέα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 22΄. 

Ο Ρόμπερτσον έκλεψε τη μπάλα, βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, έδωσε αριστερά στον Ντίας που έκανε το παράλληλο γύρισμα προς τον Μανέ, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 της Λίβερπουλ στο 68΄.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ο Σαλάχ, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 85ο λεπτό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.