Ντεμπούτο με νικητήριο γκολ, δώρο... κοτόπουλο και Ζορμπά!

Πέτρος Χαριζακλής07 Μαρτίου 2020

Ο σοφός λαός λέει πως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος δεν χωρούσε στα πλάνα του Καρέρα και δόθηκε δανεικός στην πολωνική Γκόρνικ Ζάρμπρζε. Τι έκανε ο 28χρονος αμυντικός; Απέδειξε πως άξιζε μια ευκαιρία στην Ενωση από το ντεμπούτο του κιόλας με τη νέα του ομάδα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Βασιλαντωνόπουλος στις αρχές Μαρτίου παραχωρήθηκε δανεικός από την ελληνική ομάδα στην πολωνική για να βρει χρόνο συμμετοχής (αυτός είναι ο 3ος δανεισμός του από τότε που πήγε στην ΑΕΚ). Στο ντεμπούτο του έπαιξε βασικός με τη Γκόρνικ κόντρα στην Κρακοβία, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που ήταν και το νικητήριο για την ομάδα του (3-2).

Ο Έλληνας άσος, πήρε ωραία μπαλιά στο 71' , έκανε άψογο κοντρόλ και με σουτ στην κίνηση νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ με διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στο βάθος της εστίας. Ο νεαρός μπακ πανηγύρισε έξαλλα μάλιστα το τέρμα που πέτυχε μπροστά στο κοινό της ομάδας του.

Δείτε το γκολ του Βασιλαντωνόπουλο στο 1.44

Μετά το ματς πήρε δώρο από έναν οπαδό της ομάδας ένα... ζωντανό κοτόπουλο μέσα στο κλουβί του (στο 1.44 του βίντεο). Στο τέλος, ήταν αυτός που έσυρε τον χορό στα αποδυτήρια της ομάδας του με... Ζορμπά (2.40 του βίντεο).

Δείτε το βλέμμα του δανεικού της ΑΕΚ όταν πήρε το κοτόπουλο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.